Visuel kalkulation

Som beregner anvender HCH BeregnerService aps kalkulationssystemet Visual Kalkulation, fra firmaet EG A/S, til beregning af tilbud. Beregningerne udføres som udgangspunkt som nettoberegning hvorefter du ifølge aftale og udfyldt handelsaftale kan få tillagt egne % tillæg til løn, avance på materialer og egen fortjeneste, herefter er kalkulationen klar til kunden som en samlet tilbudspris evt. på Dansk Byggeris tilbudsformular og tilpasset alle punkter på eventuel tilbudsliste.

Visual Kalkulation er udviklet af fagfolk med henblik på at tilfredsstille de krav, som håndværkere og entreprenører stiller. Mesterprislisterne opdateres i takt med priskuranterne, så du er altid sikker på, at jeg regner med de nyeste overenskomstmæssige satser. Sammen med netto svendeløn beregner jeg også det nøjagtige opmålte materialeforbrug så du kan gå direkte til din leverandør med en udspecificeret materialeliste for prissætning eller jeg kan hjemtage priserne for dig og indføre dem i kalkulationen, sidstnævnte udføres ifølge medgået tid, se salgs og leveringsbetingelser.

Når kalkulationen er færdig har du valget om du vil modtage den netto eller du vil have den tilpasset med dine egne tillæg, har du selv Visuel Kalkulation vil du modtage en fil du direkte kan importere i dit eget program og tilpasse efter eget ønske, ellers vil kalkulationen blive udskrevet som PDF filer og sendt pr. mail eller du kan få dem udskrevet på papir på mit kontor efter en gennemgang og din personlige tilpasning af div. tillæg og satser.

Da ikke alle arbejder er målbare ifølge akkordprislisten kan det forekomme at der anvendes priser fra V&S Byggedata A/S prisbøger eller der udføres priser i henhold til min personlige vurdering, dette vil dog altid bemærkes i det afsnit hvor priserne er anvendt så du selv har mulighed for at vurdere den foreslåede pris.

Aktuelle udbud

Ny daginstitution Årslev

Bøgehøjvej 12a, 5792 Årslev.- Tømrer & Snedkerarbejde.- Licitation: 12/10 – 2021

Om- og tilbygning Ebeltoft Skole

Østeralle 19, 8400 Ebeltoft.- Tømrer & Snedkerarbejde.- Licitation: 06/10 – 2021

DSB, Ny vaskehal Næstved Station

Næstved Station, 4700 Næstved.- Tømrer & Snedkerarbejde.- Licitation: 01/10 – 2021

Forespørg om kalkulation

3 + 1 = ?