Tømrer beregnerservice

HCH BeregnerService Aps
HCH BeregnerService Aps er en service til dig, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkulationer og tilbudsberegninger er baseret på det bedst mulige grundlag.
HCH BeregnerService Aps leverer beregnerservice i fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise til tømrer branchen.

Skal du give tilbud eller deltage i et udbud eller en licitation, assisterer vi med forkalkulationer, mængdeberegninger og akkordforslag. HCH BeregnerService Aps tilbyder også at indhente tilbud hos materialeleverandører, underleverandører og underentreprenører. Vi sikrer dig den rigtige kalkulation af både fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

HCH BeregnerService Aps giver dig en fagligt sikker beregning. Vi bruger kalkulationssystemet Visual kalkulation fra EG A/S. Det giver fuldt overblik over nulpunktsomsætning på din opgave. Vi sikrer gennemgang, opmåling af projekt og udført kalkulation til mindste detalje. Med HCH BeregnerService Aps som partner på en sag vil du få en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation baseret på gældende svendepriser og materialetilbud og underentrepriser hentet hos dine faste leverandører og alternativer efter eget ønske.

HCH BeregnerService Aps er en service til dig, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkulationer og tilbudsberegninger er baseret på det bedst mulige grundlag. Vores erfaring som beregnere gør, at vi som rutine kender de faldgruber og fælder, der kan forekomme ved beregning og tilbudsgivning.

Med HCH BeregnerService Aps har du sikker grund under fødderne.

Basis for beregninger er den gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og TIB/3F.

Vi beregner alt inden for:
• Tømrerarbejde
• Snedkerarbejde
• Lukningsarbejde

Beregnerservice
HCH BeregnerService Aps anvender kalkulationssystemet Visual Kalkulation fra EG A/S, dette betyder et fuldt overblik over opgavens timeforbrug/svendeløn, materiale mængder og din nulpunktsomsætning, fordi alt opmåles og kalkuleres ned til mindste detalje.

Udfylder du handelsaftalen kan kalkulationen leveres med dine egne tillæg i form af sociale ydelser, materialeavancer, omkostningstillæg, avancer og kan herefter overføres direkte til eventuel tilbudsliste. Kalkulationer udføres altid i henhold til leveret tilbudsliste eller specielle ønsker efter dit valg.

Du vil ved køb af en netto eller bruttokalkulation altid få oplevelsen af en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation.

Basis for kalkulationen dannes af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og TIB/3F med gældende svendeprislister, samt indhentning af materiale- og underentreprisetilbud hos Deres virksomheds faste leverandører.

Aktuelle udbud

Ny daginstitution Årslev

Bøgehøjvej 12a, 5792 Årslev.- Tømrer & Snedkerarbejde.- Licitation: 12/10 – 2021

Om- og tilbygning Ebeltoft Skole

Østeralle 19, 8400 Ebeltoft.- Tømrer & Snedkerarbejde.- Licitation: 06/10 – 2021

DSB, Ny vaskehal Næstved Station

Næstved Station, 4700 Næstved.- Tømrer & Snedkerarbejde.- Licitation: 01/10 – 2021

Forespørg om kalkulation

2 + 2 = ?